Over ons

  • In 2013 gestart met het aanbieden duurzame energie

    Wij bieden sinds 2013 huishoudens en bedrijven duurzame energie aan, lokaal opgewekt met zonnestroom en windmolens. Sin-Gas is in 2016 opgericht naar aanleiding van de aardgas bevingen in Groningen en richt zich op bestaande en renovatie woningen waar we bekijken hoe de energierekening voor bewoners zoveel mogelijk naar beneden kan met een betaalbare oplossing die het beste rendeert voor de komende jaren.

  • Voordelig, duurzaam verwarmen voor elk huishouden

    Wij zijn van mening dat de overgang naar duurzamer verwarmen voor iedereen haalbaar moet zijn. SIN-GAS zet zich in om met innovatieve partners zoals Winst uit je Woning, WoonDuurzaam en GreenHome oplossingen aan te bieden die ook betaalbaar zijn. We kijken hierbij naar de thermische schil van de woning door middel van isolatie waarden, de bestaande radiatoren en afgifte systemen en de installatie om gas te besparen of helemaal van het gas af te kunnen gaan. We adviseren ook over de financieringsmogelijkheden en wat het uiteindelijk oplevert om comfortabel en betaalbaar te kunnen wonen.

  • Ons team

    We zijn een platte organisatie met een team van installateurs en installatie bedrijven in de duurzame verwarmingssystemen, zonne-energie, isolatie en opslag. We hebben een groot netwerk met energie coöperaties en instanties door heel Nederland, onderhouden korte lijnen met InnoEnergy en fabrikanten zodat we makkelijk en snel kennis kunnen uitwisselen en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Direct contact?

contact@sin-gas.nl

Bezoekadres

Korte Papaverweg 4, 1032 KB Amsterdam

T: 085 – 130 7292

Wil je dat wij contact met jou opnemen?

Je naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

Wij werken samen met: