Over ons

 • In 2013 gestart met het aanbieden van duurzame energie

  Wij zijn in 2013 begonnen huishoudens en bedrijven duurzame energie aan te bieden via een energie coöperatie met lokaal opgewekte windenergie en  zonnestroom. Sin-Gas is in 2016 opgericht en richt zich op de uitvoer van duurzame energie oplossingen voor vastgoed en renovatie woningen om in samenwerking met haar partners.

 • Voordelig, duurzaam verwarmen voor elk woon en werk object

  Wij zijn van mening dat de overgang naar duurzamer verwarmen voor iedereen haalbaar moet zijn. SIN-GAS zet zich in om met innovatieve partners zoals Triple Solar (PVT fabrikant), Woon Duurzaam (totaalaanbieder voor de woningmarkt) en duurzame bouwbedrijven oplossingen aan te bieden die ook betaalbaar zijn. Bij het opstellen van een offerte wordt bij het bepalen van de oplossing gekeken naar de isolatiewaarden, het afgifte systeem, werk en / of woon oppervlak en de beste optie om zoveel mogelijk gas te besparen of gasloos te verwarmen. De PVT oplossing kan uit een hybride of all-electric oplossing bestaan in combinatie met een binnen unit warmtepomp. Deze kan gecombineerd worden met een extra buffer- en boilervat voor verwarming en tapwater.

 • Ons team

  We zijn een platte organisatie met een team van installateurs in de duurzame verwarmingssystemen en zonne-energie. We onderhouden een groot netwerk met o.a. installatie branche, energie coöperaties, Techniek Nederland en Europese partners zodat we makkelijk en snel kennis kunnen uitwisselen en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Direct contact?

contact@sin-gas.nl

Bezoekadres

Kerkstraat 17, 1141 BE in Monnickendam

T: 085 – 130 7292

Wil je dat wij contact met jou opnemen?

  Je naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Wij werken samen met: