Energie neutraler wonen en werken

We installeren PVT panelen waarmee zonne-energie en warmte gelijktijdig worden geleverd vanaf hetzelfde paneel. Het PV gedeelte wordt gekoppeld aan de omvormer en het T (thermisch) deel wordt gekoppeld aan het CV-systeem voor de invulling van de warmtevraag.

1) Hybride PVT pakket voor bestaande en nieuwbouw woningen
Met de  3 kW hybride thermodynamisch (PVT) warmtepompsysteem kan tot 70% op gas bespaard worden in combinatie met een HR ketel. Een PVT oplossing voorkomt geluidsoverlast, er is geen buiten unit maar 3 tot 4 panelen die op het dak gemonteerd worden, verbonden met de binnenunit.

2) Gasloos verwarmen woningen
In normale grootte nieuwbouw woningen is 5 kW al voldoende om gasloos te kunnen verwarmen. Met een modulerende warmtepomp ( 1.5 tot 6 kW) in combinatie met 8 PVT panelen kunnen veel woningen eenvoudig overstappen naar gasloos verwarmen.  We werken met een Nibe binnenunit met een geïntegreerd 180 liter boilervat of een los boilervat tot wel 1000 liter om te voorzien in het warm tapwater.
Met extra zonnepanelen en energie-opslag wordt wonen energie neutraal.

3) PVT oplossingen voor bedrijven
Met een aantrekkelijke TCO zorgt PVT aangevuld met PV panelen voor een behoorlijke gas besparing, een reductie in de CO2 uitstoot en wordt er voldaan aan de vereiste energie-label. Met Triple Solar zijn er overheidsgebouwen, kantoorpanden en bedrijfspanden sterk verduurzaamt. Lage onderhoudskosten, gunstige TCO en investeringsaftrek maken het een perfecte oplossing.

4) Grootschalige zonnepanelen projecten
We installeren met de Duurzame Installatie Groep zonnepanelen op daken van bedrijven, overheidsgebouwen en vastgoed projecten vanaf 50 tot 800 panelen. PV panelen zorgen voor energie opwek voor direct gebruik en voor tijdelijke opslag met batterijen.

Oplossingen toegelicht

Het PVT paneel

De panelen zijn verwarming en zonnepaneel in een. Met de warmtewisselaar achter het paneel zorgt de constante lucht verplaatsing voor warmte uitwisseling en wordt in het binnendeel van de warmtepomp installatie de warmte afgegeven aan het CV systeem.

De all-in-one oplossing:
* afmeting paneel 2 bij 1 meter
* zonne-energie 380 Wp opwek per paneel
* onderling verbonden met geavanceerd leidingsysteem
* Onbeperkt uit te bouwen van 6 tot 60 kW
* Geschikt voor woningen, kantoren, utiliteitsgebouwen
* 15 jaar plus levensduur, tot 10 jaar garantie, onderhoudsarm